ClickCease

Over ons

Image

Over ons

Wie zijn wij?

Wij leveren taxi diensten aan bedrijven, groepen en particulieren

Heeft u een taxi nodig? Bent u woonachtig in Eindhoven en wilt u niet teveel betalen voor een taxi, dan bent u bij Taxi Centrum Eindhoven aan het goede adres. Wij brengen u graag van A naar B op het moment wanneer het u uitkomt. Uw wensen staan bij ons voorop en wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Taxi Centrum Eindhoven staat bekend om haar lage tarieven. Wij laten onze klanten nooit meer betalen dan nodig is voor een taxi. Bij ons hoeft u geen dief van uw eigen portemonnee te zijn als u met de taxi reist. Dit is een van de redenen waarom al onze klanten steeds terug komen naar ons taxibedrijf. Wilt u ook zo min mogelijk geld uitgeven voor een taxirit? Twijfel dan niet langer en bel vandaag nog om een van onze luxe taxi’s te reserveren.

Wie we zijn, wat we doen

Met meer dan 10 jaar praktijkervaring kennen we de stad Eindhoven als onze broekzak, zelfs de dorpen en gemeentes in de omgeving kunnen ons niet laten verdwalen. Denk met name aan Best, Veldhoven, Valkenswaard, Wintelre en Helmond. Geen enkele rit is voor ons te groot of te klein. We doen dan ook ons uiterste best om er voor te zorgen dat u als klant een onvergetelijke service ervaart.

Elke klant is uniek. Daarom stemmen we onze plannen precies af op uw behoeften. Of het een klein, eenmalig verzoek is of een inspanning voor de lange termijn, wij luisteren graag naar wat u nodig heeft en bereiden een passend plan voor.